tiistai 8. syyskuuta 2009

Haku treeniä

Hakuiltiin tänään. En kyllä hittovie keksi kuis Samperille on tullu hommaan niin äkkinäinen stoppi. Ollaan tehty innostavia - Lähtee kuin tykki.
Haamuja - Lähtee kuin tykki.
Mielikuvia - Lähtee kuin tykki.

Valmis - Ei lähde kuin kolmen metrin päähän.

Jostain syystä samperille on nyt tullut tässä jutussa epävarmuus mukaan. Eilinen kaava oli tällainen: innostava \ haamu \ valmis \ innostava. Oletettavasti: kaikki meni hyvin taas tohon valmiiseen saakka. Ei sitten millään! Loppujen lopuksi päätettiin että mä menen sen kanssa katsomaan mikä siellä metsässä oikein on. Perässä kävellessä Samperi juoksi kiitolaukkaa maalimiehen luokse, eli joku epävarmuus juttu tässä nyt varmasti on.

Toisekseen samperi on aina tehnyt tosi pitkiä ja kauniita pistoja -ei todellakaan lyhyitä.
Jotain täytyisi kehitellä, palkkauksesta ei ole kiinni eikä metsässä ole koskaan sattunutkaan mitään miksi poika pelkäisi sinne menemistä. Mutta jostain tää epävarmuus johtuu..

Tyhmää kun ei edetä :D!

No mutta, mukana oli myös pienen pieni Rytmi! Rytmi tuli mukaan haisteleen ja katseleen vähän meininkiä. Hakutreenien jälkeen tehtiin kakaralle makkararinki. Eli kaikki 6 ohjaajaa mentiin rinkiin istuskelemaan ja kaikki oli nakkia kädessä ja aina kun Rytmi uskaltautui jonkun luo se sai makkaraa. Poikaa jännitti tosi paljon, mutta pikkuhiljaa se meni lähinnä olevien luokse makkaraa hakemaan. Kauempana oleville mä menin vähän tueksi viereen.

poika on kyllä sen päivänen jänskääjä :)
Lopuiksi uskalsi jopa hieman leikkiä, mutta erittäin, erittäin varovaisesti. Saas nyt nähdä mitä tän jätkän kanssa vielä tuleman pitää. Täytyy tota makkararinkiä tehdä ja muutenkin laittaa varmaan esimerkiksi meidän eteiseen jotain nameja jota vieraat saa antaa kakaralle aina meille tullessaan. Poikaa ei kyllä jännitä yhtään niin paljon kun vieraita tulee kotiin, mutta pelataan varman päälle :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)