lauantai 12. syyskuuta 2009

yksin kotona?

Kyllä nyt jännittää. Mulla alkaisi maanantaina koulu ja tää jätkä ei vielä 10 minuuttia kauempaa oo ollu koskaan yksin..

Tässä vain kaikella rakkaudella muistelen mitä kaikkea ihanaa samperi silloin tuhosi -sängyn, lattiat, seinät, kaapit, ovet, portit. Myös kaiken irtaimiston. Luulin jo, että aika on kullannut muistot, mutta paskanmarjat. Kyllä ne nyt ne kaikki muistot hivuttautuu pintaan. Juuri sellaisina kuin silloin -ei utuisina vaan selkeinä. Ei hupsuina koltiaisten tekosina vaan pikkupirulaisen kodin tuhoamisprosessilta.

Ehei, ei minua toisaalta mikään tässä huoleta. Tällä kertaa koirilla on oma huone jota tuhota. Samperi nyt ei nykyään pahasti tuhoakaan mutta Rytmin varalta kannattaa varmasti varautua. Tässä huoneessa on YKSI ainut asia johon koirat eivät saa koskea -tietokone. Ja minä voisin vaikka vannoa, että juuri tämä yksi asia on se joka Rytmiä eniten kiinnostaisi.. verkkoa tai jotain kehiin NYT.

Samperin tuhoja silloin joskus hyvinä aikoina..

1 kommentti :

  1. Tämä on nyt Samperin uusi kaveri. Vaikuttaa aika veijarilta. :) Kylmät väreet menee kun ajattelen tuota pentuaikaa... Lunakin veti naamaan jos jonkin moista.. sohvasta ja seinästä lähtien. Pahinta on kuitenkin se pelko kotimatkalla, kun ajattelee mitä se on voinut tehdä.. Toivottavasti pikkuinen on kuitenkin vaan kölliny koko päivän. :)

    VastaaPoista

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)