keskiviikko 10. lokakuuta 2007

Moi

Pitkästä aikaa eksyin tännekkin kolkkaan ;>! Hmm. Voisin näin pitkän tauon jälkeen kertoa vähän mitä meille kuuluu, ja mitä on luvassa. 


Tässä muutaman kuukauden aikana on tapahtunut kaikenaista, koulut alkoi, minun osaltani ensimmäinen vuosi kauppiksessa, viestinnän puolella, tarkoituksena olisi valmistua kolmessa vuodessa. Tähän asti koulu on vakuuttanut minut siitä, että se on minulle juuri oikea paikka. Asunto ilmestyi ja löytyi ihmeellisesti viikkoa ennen koulunalkua. Unelmapaikka myöskin koirien kannalta, ei seinä-katto- tai lattianaapureita. Asustellaan nimittäin aika uudessa, pienessä kaksiossa joka on rakennettu autotallin viereen. Kaikenlisäksi tämä on rauhallista omakotitalo aluetta, pururata aivan kulmantakana ja keskustaan matkaa joku puolitoista kilometriä.


Samperilla on alkanut eskari ja Lala totuttelee asumaan pienessä kaksiossa. Muuton jälkeen Samperin kanssa on ollut, ei ihan niin kovin pieniäkään ongelmia, tuon eroahdistuksen vuoksi. Se itki aina yksin joutuessaan ja tuhosi KAIKEN. Onneksi minulla oli parhaillaan viidentunnin päiviä, kuinkakohan kauheassa kunnossa asuntoni olisi ollut, jos se olisi saanut uhoamisaikaa hiemankin lisää?! 


Eikä varmaankaan tehnyt kovin hyvää että paikka jossa joutui päivät yksin olemaan, oli täysin vieras. Onneksi Samperi ei kajonnut mihinkään, joka liittyi asuntoon o.O ! Yritin lukita kylppäriin, ei auttanut. Huuto kuului ulos asti. (Kämpässä on siis betoniseinät..) Ei auttanut, jätkällähän oli vain ikävä. Yritettiin suihkeita ja yritettiin vaikka mitä kaikkea muuta paitsi eläinlääkärin suosittelemia rauhoittavia.. Loppujen lopuksi nähtiin parhaaksi vaitoehdoksi kaikille, että Samperi sai viettää päivisin hauskaa häkkielämää. Sain ystävältäni isoimman näyttelyhäkin. Minulla onneksi todella lyhyet koulupäivät, häkki suuri ja ajankuluna se suosittu Kong-lelu. Suosittelen muuten jokaiselle! Sellaista meillä. Kaikki nyt pitäisi alkaa jotenkin selvitä ilman häkkiä. Makuuhuoneeni kun on hitusen pienenkokoinen, ja iso näyttelyhäkki ei paranna asiaa :D !

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)