keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Lenkkeilijän 10 sääntöä.


7 kommenttia :

 1. Hei tää on hyvä! Saako jakaa omassa blogissaan? :)

  VastaaPoista
 2. Olen kai maalainen, en ole nähnyt keltaisia nauhoja missään hihnoissa. Mitä se tarkoittaa? Ilmeisesti ettei ole suotavaa tulla lähelle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.rahinaryhma.com/2013/10/joko-sina-tiedat-mita-keltainen-nauha.html
   Tuon linkin takaa löytyy lisätietoa :)

   Poista
 3. Tää pomppas mun facebookin etusivulle jostain, tosi toimiva kuva! Oon samaa mieltä joka kohdasta

  VastaaPoista
 4. loistava!
  Me tarvittaisiin ohitusvinkkejä, pentu 5kk tähän asti kaikki mennyt ok mutta nyt haukkuu ja rähisee ihmiset ja koirat... Oon omassa blogissa palaamassa tähän ongelmaan, nuori pölvästi tuo vielä on mutta remmirähjää en tästä halua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ihan hyvä puuttua ongelmiin heti vaikka kyseessä onkin pieni pentu, nyt ongelmiin puuttuminen on helpompaa kuin murrosiässä tai vasta kun pentu aikuistuu lopullisesti. Oon ite tehny noita treenihaasteita viimevuonna, sieläkin on jotain juttua hihnassa kulkemisesta ja ohituksista :) (http://www.rahinaryhma.com/search/label/haaste%20hauskasti%20l%C3%A4hell%C3%A4 / http://www.rahinaryhma.com/search/label/nykim%C3%A4tt%C3%A4%20loppuun%20saakka)

   Tietysti ensin kannattaa lähteä siitä että lenkit sujuu hyvin ilman ohituksia, vasta sitten ottaa ohitukset sun muut mukaan lenkkeilyyn. Vastaehdollistaa kannattaa myös tossa tilanteessa.. Tietysti mistä moinen rähiseminen johtuu, pelosta? kannattaa myös selvittää :)

   Poista

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)