maanantai 24. helmikuuta 2014

Liikuntapäiväkirjan tuloksia!

En tiedä kuinka moni muistaa vielä kuukausia sitten laittamani haasteen pystyyn; kyseessä siis liikuntapäiväkirja! Kyseisestä haasteesta voitte lukea täältä: "HAASTEENA LIIKUNTAPÄIVÄKIRJA!"

Itsellä unohtui täysin julkaista omia tuloksia, myös siksi että oon maailman huonoin pitämään minkäänlaista kirjaa liikuntasuorituksista. Kiitos kuitenkin Anonyymi kommentoija joka muistutit mua asiasta :)!


Tässä siis parin viikon takaiset tulokset viikon ajalta:

Maanantai, torstai, perjantai
Aamulenkki normaalisti hihnassa, mikäli SportsTrackeriin on luottaminen, matkaa tulee aamulenkille noin 6km. Tämän jälkeen jätkät pääsevät jatkamaan uniaan siksi aikaa että minä valmistaudun kouluun, ennen kouluun lähtöä koirat saavat ruokansa, Samperi syö päiväruokansa vallan kongeista ja Rytmi oman ruokansa jäädytettynä. Samperin kongit sisältää siis turvotettua nappulaa lihaan sekoitettuna ja kaiken kaikkiaan päivän ruoka mahtuu viiteen kongiin ja yhden putkiluun sisälle. Näillä saavat siis äijät aktivoida itseään mun koulupäivän ajan.

Päivällä koulusta päästyä tehdään ihan pienen pieni pissatuslenkki jolla ei kestoa ole kuin 10-15 minuuttia, eli se tuomittu "korttelin ympäri".

Illalla tehdään pieni lenkki, mikäli jälleen on SportTrackeriin luottaminen niin matkaa iltalenkki kierrokselle tulee hippasen alle kolme kilometriä.

Tiistai, Keskiviikko
Aamujutut ja päivän "pikapissatukset" maanantain ja torstain tapaan. Iltalenkin vaihdos ja SportTracker näytti kilometreiksi reipasta viittä kilometriä.

Lauantai
Maanantain, torstain ja perjantain mukainen iltalenkki (eli hippasen alle kolme kilometriä) aamulla, jonka jälkeen molemmille yhdet kongit ajanvietteeksi (lauantai on meillä hipheisiivouspäivä).

Päivällä koirien autoon pakkaaminen ja metsään riekkumaan isoimpia energioita, noin tunnin verran. SportTrackeriä ei tullut mukaan, mutta täysmetsässä tuli haahuiltua tunnin verran. Kilometrejä tuskin hirveää määrää omalta osalta mutta koirat juoksi elämänsä voimissa minuun verrattuna varmasti viidenkertaisen määrän niin, että lenkin jälkeen molemmat makas raatoina sohvalla.

Illalla pieni korttelin ympäri pissatus ja Samperille kongit ja Rytmille ruoka iltavietteeksi kun omistaja lähti katsomaan mitä paikallisiin juottoloihin kuuluu.

Sunnuntai eli rötväys
Sunnuntaina meillä nukutaan. Aamulla herätessä käytiin nopeasti pihalla, jatkettiin löhöilyä sohvalla. Iltapäivällä toinen nopea pissatuslenkki ja jätkille kongit ja ruoat ajanvietteeksi. Illalla nopea käynti porukoilla joissa pääsi purkamaan isoimmat energiansa pellolla vapaana juosten.

Pääsääntöisesti meillä ei kuitenkaan sunnuntaisin tehdä mitään, se on lepopäivä niin koirille kuin itselle. Usein pidemmät metsälenkit ja rasittavimmat treenit tehdään lauantaisin joten sunnuntai menee muutenkin lihasten palautumiseen ja muuten vain löhöilyyn.

---------------------------------------------------------------------

Sellanen viikko meillä takana. Tänä viikkona meillä ei ollut autoa käytössä kuin viikonloppuna mutta niinä viikkoina kun auto on käytössä niin usein aamulenkki jää lyhyemmäksi ja päivällä tehdään pidempi metsälenkki jne.. Toisina viikkoina liikuntaa on huomattavasti vähemmän kun itsellä kiire painaa päälle ja koirat ovat muuten mukana menossa jne :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)