tiistai 10. joulukuuta 2013

Boosterin koiranmakkara oli aika herkkua!

Tuotetestausta luvassa! Koitin jätkille Boosterin koiranmakkaraa (kanaa). Kuten arvata saattaa, meillä ei kahta keskikokoista koiraa ruokita makkaralla, mutta muutoin käytetään erilaisia kissojen lihahyytelöitä (epäkäytännöllisiä!) aktivointileluihin sun muihin. Niimpä tämäkin 800gramman pötkylä päätyi esimerkiksi kongeihin ja pakastamisen jälkeen koirien kitusiin aktivoimaan muutoin tylsää iltapäivää. Kerrankin koiranmakkara oli oikeasti koiranmakkaraa! Usein koiranmakkatkin ovat suht vetisiä joka ärsyttää makkaraa leikatessa ja erilaisiin aktivointileluihin ängettäessä. Tää on kuitenkin mukavan kiinteetä ja kongeihin sitä oli helppo laittaa, lisäksi siitä saa helposti leikattua pieniä kuutioita joita olisin laittanut pyöriteltävään aktivointipalloon mikäli se olisi tallessa ollut! Eli myös siihen tarkoitukseen kannattaa kyllä kokeilla!

Koska 800grammaa on oikeasti aika paljon, se täytti meillä viisi erilaista kongia helposti. Hippasen alle puolet jäi ylimääräistä jonka jaoin vielä pariin osaan. Toisen puolen murensin pakastepussiin tavallisten nappuloiden joukkoon treeninameiksi. Tavallisista nappuloistakin saa herkullisia treeninameja kun niiden antaa maustua jonkun herkun kanssa samassa pussissa vuorokauden ympäri, kyllä maittaa kuivat nappulatkin ;)


Tuotteessa sanotaan että säilyy jääkaapissa avattuna 48tuntia. Meillä syötiin jääkaapista otettuja treeninameja vielä tämän jälkeenkin eikä haju/koostumus ollut miksikään muuttunut, eikä koirien maha sanonut tästä mitään. Tottakai tämmösen "yliajat" on aina käyttäjän omalla vastuulla mutta ainakin tuon 48tuntia siis säilyy huoletta. 

Viimeiseksi jääneen osan pilkoin pieniksi kuutioiksi ja heitin pakkaseen odottelemaan käyttöä eli treeninamien "maustamiseen"

Makkara on myös siitä älyttömän kätevää, että sitä voi säilöä avaamattomana huoneenlämmössä ja niitä kannattaakin tilata heti ainakin pari pötköä. Tällä hetkellä näkyy olevan nettikaupan puolella ainakin tarjous koko laatikosta jolloin 800gramman pötkylälle tulee kappalehinnaksi 1,80eukkua 2,20 euron sijasta. Jos tuntuu että päiväys lähenee, niin ainakan pötkylän voi heittää pakkaseen odottamaan käyttöä :)

Laavuretkiä odotellessa toi makkara on äärimmäisen kätevää mukana pidettävää jos nappuloita tuntuu olevan vaikea kantaa mukana väliruokailua varten. Uskon että kesän vaelluksiin makkara käy myös mitä parhaiten. Makkarassa on kuitenkin sen verran tavaraa että riittää isommallekin koiralle kerta-annostuksena ;)!

Boosterin makkaraa voi ostaa siis ainakin Unessan nettikaupasta; http://www.unessanetshop.fi ja tietysti muilta vipin edustajilta. Meillähän (Huom Kankaanpää!) on sikäli helppoa että Unessan varastomyymälä löytyy nurkan takaa joten voidaan käydä näitä hamstraamassa aina tarvittaessa ;)

Pojat ainaki nautti jälleen tästä testaamisesta täysin mahoin :)!

2 kommenttia :

 1. Nyt pakko kysyä, kun tuossa yhdessä kuvassa, missä on noita täytettyjä kongeja pinossa, niin kun niiden vieressä on tuo punainen hassun näköinen lelu missä on noita "kalterirakoja", niin mistä olet hommannut sen? Jos olet netistä tilannut niin olis kiva saada linkkiä sivulle joka niitä myy.

  P.S. Olen nyt lukenut tätä sun blogia pikkusen ja jäin koukkuun <3 Kiitos sinulle lukunautintojen tarjoamisesta :) Linkkasin blogisi myös tänne: http://www.koirapalstat.com/t35f41-Linkkejae-suomenkielisiin-koira-aiheisiin-blogeihin.html#msg535

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyseessä on aika vanha ostos, oon tainnu ostaa sen Samperille sillon ku se on ollu vielä pieni, eli kohta kaheksan vuotta sitten :D Meillä se ei kuitenkaan hirmusen käytössä ole ollut, siitä on vaikea saada sellasta välimallia eli se tuppaa olemaan meillä aina joko liian helppo tai liian vaikea :D. Mutta kyseessä on siis ihan Kongin oma aktivointilelu, yritin pemmastaa jotain nettilinkkiä mutta en löydä.. Lieneekö sitten jo niin vanha ettei enää valmisteta?

   Ihana saada uusia lukijoita mukaan ja kuulla että blogissa on jopa jotain lukemisen arvoista :)!

   Poista

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)