perjantai 13. tammikuuta 2012

Bonolle on uusi koti löytynyt!

Eikä paljoa parempaa tulosta olisi voinut odotellakaan :)! Otin taannoin yhteyttä Afgaaniyhdistykseen ja kasvattajaan. Aina ei ole asiat niin mustavalkoisia -varsinkaan näiden paperillisten ja hieman harvinaisempien rotujen kohdalla jossa on pienet piirit ja kaikki tuntevat toisensa. Kaikesta huolimatta -pojalla on nyt koti etsittynä kasvattajan toimesta -eikä parempaa kotia olisi voinut pojalle löytyä. Kyseisessä kodissa on nimittäin jo pari kasvattajan aikaisempaa koiraa ja osaava, innokas omistaja jossa ei yhden koiran pallivikaisuuskaan haittaa! Aivan valtavaa.

Poika on ihanan rauhallinen maatessaan tuossa vieressä. On hienoa kun kerrankin kodinvaihtaja (vaikka edelleen sitä mieltähän mä aina olen että ongelmat kehittyy narun toisesta päästä), jolla ei todellakaan ole ongelmia. Koira on käynyt lääkärissä, pientä alkavaa korvatulehdusta oli ilmassa mutta lääkityksellä sekin meni ohi. Muutoinkin koira on terve, syö hyvin ja liikkuu vaivattomasti. Tämmönen koira on aina ilo luovuttaa uuteen kotiin, varsinkin kun uuden kodin on katsonut koiran oma kasvattaja ja sen valintaan voi luottaa paremmin kuin mitä omaan olisi voinut luottaa. Hienoa hienoa <3

Samperista ja Bonosta tuli toverit <3

2 kommenttia :

  1. No hyvä että uusi koti löytyi noinkin vaivattomasti. Ja onneksi teidän korvatulehdus meni nopeasti ohi meillä ei mene niin millään ja ravataan eläinlääkörissä yhtä mittaa. kohta on ollut korvatulehdus jo puoli vuotta.

    VastaaPoista
  2. Juu, aina mukavampi kun koti löytyy kasvattajan toimesta niin voi luottaa kasvattajan valintaan. Iso taakka omilta harteilta pois :). Korvatulehdukset tosi ilkeitä, tuntuu et korvat vaan vuorottelee. Onneks ei meidän laumassa oo vielä kauheeta härdelliä tulehdusten takia aiheutunu (koputan puuta) :)

    VastaaPoista

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)