lauantai 10. syyskuuta 2011

BACK ON TRACK

"Kaikki Back on Trackin lihas-ja nivelsuojat on valmistettu funktionaalisesta kankaasta, jolla on lämpöä heijastava ominaisuus. Tämä funktionaalinen tekstiili on vanhan kiinalaisen perinteen ja modernin tieteellisen tekstiiliteknologian yhteistyön tulos. Toiminnalliset ominaisuudet on tuotu tekstiiliin liittämällä polyesteri- tai polypropyleenikuituihin funktionaalisia ominaisuuksia sisältäviä keraamisia partikkeleita. Kangas on toiminnallinen tuote, joka hyödyntää kankaassa olevien keraamisten partikkeleiden avulla osan kehon luovuttamasta lämmöstä. Tämä funktionaalisen kankaan takaisin kehoon heijastama energia on pitkäaaltoista infrapunasäteilyä."

Noniin! Nyt se on sitten meidänkin taloudessa! Vaikka meilläkin hieman laiskanpuoleista on ollut tämä urheilu nyt näin tampereelle muuttaessa -olihan tuo pakko ostaa kun mustissa ja mirrissä oli alennuksella. Kallishan tuo oli vieläkin -huomioon ottaen että kyseessä oli vanhan malliston loimi (joka kyllä varmasti toimii kuten uudempikin malli, hieman erilaisella ulkonäöllä tuskin on merkitystä) mutta pieni hinta siitä jos jätkän lihaksisto pysyy kuosissa.

Ulkonäöllisesti takki on ainakin loistava! Hylkii nimenomaan likaa ja on oiva lenkkeilykäyttöön. Istuu kuin nakutettu on leijonanmetsästäjän päälle ja jätkä on taas onnessaan takkihommista -kyllä, meidän leijonanmetsästäjä rakastaa takkeja!

Ohjeetkin oli miten takin käyttö kuuluu aloittaa. Yllätyin miten varovaisesti sen käyttö aloitetaan, tosin ymmärrettäväähän tuo. Ajattelin aloittaa tuon käytön ensin ihan vain lenkkeilyolosuhteissa jonka jälkeen pidän takkia vielä hitusen aikaa päällä. Eli nimenomaisesti parisen tuntia kerrallaan päivässä -toivottavasti takin käytöstä tulee jotain silmiin pistäväviä vaikutuksia!

Rytmillähän ei sikäli mitään vikaa ole lihaksistossa, ehkä välillä mun kyyläävä katse katsoo että mahtaako jätkällä olla lihasjumeja vaiko eikö vai huijaako omat silmät. Yritän muistaa raportoida takin vaikutuksista sitten myöhemmin kun sitä on käytetty jo hieman enemmänkin!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)