keskiviikko 26. elokuuta 2009

Käytiin tsiigaas koirapuisto!

Käytiin tsiigamassa toi koirapuisto. Varsin tyytyväinen, hyvin erinäisiä puskia merkkailuun ja muuhun nuuhkutteluun. Huomattavasti mielenkiintoisempaa kuin pelkkä hiekkakenttä ilman mitään viihdykkeitä!

Samperinki mielestä ihan noppeli paikka purkaa energiaa pikaisesti :) Son vaan harmi ettei tuo jätkä enää sulata noita uroksia, mikä lie sitten pään sekoittanut. Ei tarvi edes kovin lähelle tulla kun herra "käy päälle kuin yleinensyyttäjä". Ei siis hihnassa rähjää, mutta voi hyvänen aika jos sattuu vapaana olemaan tai kuten koirapuistossa -liian läheltä aitaa kulkemaan.

Sikäli siis samperi ei mikään koirapuistojen kuningas ole, eihän sitä voi sinne viedä toisten urosten ollessa paikalla. Jos sattuisi joskus käymään niin hyvä säkä, että paikalla sattuis olemaan narttuja niin johan samperinki aika siellä kuluis :)


2 kommenttia :

  1. oi onko se jo valamis! mahtavaa!

    VastaaPoista
  2. Onse! Jotain pikkujuttuja pitää vielä tehdä, laminoida säännöt, ilmoitustaulu tulee talven aikana ja vielä varmistella pohjaa kaikkien ylimääräisten kuten lasinsirpaleiden yms. varalta. Mutta kyllä, se on valmis!

    VastaaPoista

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)