sunnuntai 19. elokuuta 2007

Kukapa ei tahtoisi haastetta elämäänsä?

Tervehdys toverit! 


Son viikko takana päin. Pitkä viikko Kauhajoella ja liian nopea viikonloppu ja taas kauhajoella. Jonna on ollut yllättävänkin ahkera täällä Kauhajoella. Ensinnäkin, ollaan tehty hurjanpitkiä (Jonnalle ja Lalalle pitkiä) lenkkejä. En tiedä, mitä 
jonna yrittää, väsyttää vai? Ehei, ei onnistu, ei todellakaan. Mutta olen ollut ihan superkiltti poika, en tuhonnut mitään (Tai, jonna ei onneksi ole vielä huomannut muuta kuin sen patjan repimisen) ihan vain kannustaakseni Jonnaa jatkamaan tätä lenkkeilytouhua. Pakko edes jotenkin yrittää pitää tätä lihaksistoa kunnossa, miten tytöt muka voivat ottaa vakavasti jos lihakset on ihan nollissa (kohta tapahtuu Lalluskat ja jään eliniäksi yksin ilman kumppania).Mutta jonna on ollut aivan liian laiska. Tottahan siis minä olisin täällä Kauhajoella ollessani ollut lenkillä treenamassa lihaksistoani maanantaista-perjantaihin vaikka sen kaksikymmentäneljä tuntia saadakseni parhaan mahdollisen tuloksen lihaksissani. Mutta ei. On täysin Jonnan syytä, että Hitsi ei lämmennyt mulle viikonloppuna! Ja varmasti olisi lämmennyt jos olisi noi pakaralihakset ollut paremmassa kunnossa. 


Se hitsin tuoksu, sen ulkonäkö. se on niin täydellinen pakkaus. Metsässä olisin halunnut olla vain kaksistaan, mutta miten muka pystyy keskittymään runoiluun ja flirttiin samaan aikaan kun joku jonna huutaa koko ajan jostain päin että "samperiiiiiiiii t ännneeeee missss ä ä ä ä ä ooooooottt?!!!!" Saakeli. Ei hetkenkään rauhaa.

Ja niinhän siinä sitten kävi, että turpiin hitsiltä tuli. Mutta hei, kuka haluaa naisen joka näyttää heti tunteensa? Ei mitään jännitystä. Katsos, minähän en ole koira joka koko elämänsä haluaa olla yhdessä oravanpyörässä. Töihin-kotiin-töihin-kotiin-töihin-kotiin.EI. Minä haluan elämältäni jännitystä, ja jos elämäni jakaisi Hitsi, se olisi sitä täynnä. Tuleeko tänään turpaan vai .. vai .. no. jotain josta en vielä tiedä. 


Ensiviikonloppuna toivottavasti parempi onni. Täytyy heittää Jonna jonnekin ettei tarvitse taas hävetä. Ihan kuin en yksin pärjäisi. PAH. 
1908

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)