perjantai 3. heinäkuuta 2015

Uusi yhteistyökumppani; HaukunPaikka.fi!

http://www.haukunpaikka.fi/

MEILLE TULI POSTIA!
 
 

Siitä on nyt tovi aikaa, kun Haukun Paikalta tuli meille sähköpostitse kysymystä lähdettäiskö yhteistyökumppaneiksi. Hetken aikaa sivustoa www.haukunpaikka.fi katsellessani totesin että ehdottomasti, näyttää olevan meillekin sopivia tuotteita tilattavissa. Saatiin lahjakortti ja hetken pohdinnan jälkeen päätin tilata molemmille pojille uudet valjaat rullaluistelua ja juoksemista ajatellen, niin ja tietysti kaikkea muuta pikku herkkua joista "pakastekuivatut kananpalat" löyty ehdottomaksi suosikiksi :)

 

Uudet valjaat ovat olleet jo pidemmän aikaa mielessä, nyt tuli sitten kerrankin hyvä syy sellaiset hankkia. Pitkän pohdinnan jälkeen päädyin EzyDogin Chest Plate -valjaisiin. Sivustolla on myös video kyseisistä valjaista; LINKKI joka vakuuttaa valjaista ainakin oman käyttötarkoitukseni kohdalla. Väreinä musta ja ruskea ja meille kotiutui nuo mustat, molemmille samanväriset -tietenkin ;)

Samperille otin koon M ja Rytmille L. Jälkikäteen olisi voinut ottaa molemmille kokoa suuremmat, mutta nämäkin mahtuu hyvin. Valjaat istuvat hyvin paikoillaan, ja tuo leveä etuosa on kyllä loistava! Vielä en ole päässyt varsinaisessa käytössä näitä testaamaan, mutta odotellaas kunhan nämä kesän ensimmäiset (ja varmaan viimeiset..) helteet vain ohitetaan niin käydään juoksemassa!


Itselle tuli ihan täysin yllätyksenä tuo turvavyölenkki joka kuuluu valjaisiin! Kyllähän se tuola sivuilla selkeästi lukee, mutta en huomannut sitä tilatessa -tai en kiinnittänyt suurempaa huomiota siihen. Eli näissä on kyllä kaksi kärpästä yhdellä iskulla meille koiraihmisille -sekä turvavyöhön saatavat valjaat (koirillahan ne olisi autoilussa pakolliset ellei sitä häkkiä ole..) sekä valjaat kaikkeen muuhun mahdolliseen!


Tulevaisuudessa HaukunPaikka.fi:n logo linkkeineen näkyykin tuossa oikealla puolella, kannattaa käydä katsomassa löytyisikö kaupasta teille myös jotain. 100%:lla tyytyväisyystakuulla uskaltaa tilatakin ja tuotteita löytyy laidasta laitaan, laadukkaista ruuista ulkoiluvälineisiin!


Lisää juttua valjaista tulossa kunhan päästään niitä kunnolla testaamaan! Iso kiitos Haukunpaikalle yhteistyöstä ja tuotteista jo etukäteen :)!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)