maanantai 13. toukokuuta 2013

Aina ei mee ihan nappiin.

Vähän myöhässä päivitystä mutta kuitenkin. Oltiin hieman kärryttelemässä jätkien kanssa. Kyllä ne jarrut vaan tuos rollaattoris kätevät olis :D! Kerran tuli oikein mukellettuakin ton häkkyrän kanssa, koirat ei onneks edes huomannu mun telomista vaan veti onnellisena palkkanakkeja kiposta :D

 Pikkasen kuvia Päivin kamerasta:


2 kommenttia :

 1. =)
  Semmonen loppu sillä reissulla sitten :)

  Törmäsin blogiisi toisen blogin linkistä ja jäin lueskelemaan tekstejäsi, hyviä ajatuksia koulutuksesta, kuin omasta päästäni.
  Olen kylläkin vasta elämäni ekan koiran omistaja, eli kokemusta vähänlaisesti, mutta mottoni on samantyyppinen että 'koirani osaa kaiken, mutta kaikkea ei ole sille vielä opetettu'. Eli toisin sanoen ihmettelen toisinaan kun ihmiset valittelevat kun "Musti on sellainen ja tällainen.." mutta eivät tee sille asialle mitään.
  Minusta taas pitää tehdä, koira oppii kaiken kun sille vain kärsivällisesti ja kannattavaksi tehden näytetään mitä sen kuuluu tehdä ja miten.
  Että sellaista :) Mukavaa syksyä!

  Mukavanoloiset koirat sinulla myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ne jarrut rollassa olisi tosiaan voineet olla kätevät :D. Aina ei voi onnistua (toki koirathan veti reenit hyvin tuolloin, omistajan varustus ei ollut mitä parhain).

   Kiitos Terhi! En usko, että kouluttamiseen vaikuttaa koirien lukumäärä -ihana huomata että sinäkin jo ensimmäisen koiran kohdalla olet ottanut iloisen asenteen ja tuon motoksesi (ehkä varastan sen :)). Onnistuneita koulutushetkiä teille ja muistakaa pitää hauskaa :)!

   Poista

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)