tiistai 29. toukokuuta 2012

Päläpäläpälä

Kyllä se kesä sieltä vaan näköjään saapuu kun malttaa ootella. Toki tälläkin hetkellä sielä on hieman viimaista ja kylmää, mutta ihan pian se lämmin kesä on täällä -niin me samperin kassa tolle neekerille ainakin yritetään uskotella :).

Rytmiä ei kauheesti kiinnosta noi viileet kelit, mielummin se rötväis vaan auringossa -mahdollisimman kuumassa paikassa ja kaukana varjoista. Oon usein miettinyt että onko tolla koiralla mitään järkeä ton auringon palvomisen kanssa? Varmuuden vuoksi väkisin sitonut sitten varjoon vesikupin viereen kunnei itse sinne siirry..

Tässä ootellaan aikapitkälti uimakelejä ja erityisesti sitä uimapaikkaa. Kun asuttiin viimekesä tuola tampesterin tesomalla, oli siinä se pikkulampi lähellä ja sielä käytiinkin ahkerasti aamusin uimassa, vielä ei ole jätkät päässy talviturkkia edes viskaamaan kun tässä keskustassa autottomana elellään. Josko tästä pian pääsisi maalle ja vetten ääreen niin pääsisivät talviturkistakin sitten eroon!

Reenailtukin on -erittäin epäsäännöllisesti mutta kuitenkin. Perustin tonne faceen tampereen koirat ryhmän (teretulemast treelaiset ;) ), niin on noiden reenien sopiminen mukavampaa. Ei oikein tuu yksinään reenailtua niin josko näin saisi hieman puhtia taas tähän kesään. Koirat onki sitte ihan kuralla tottiksen osalta..

Rytmillä on kyllä kivasti virtaa tehdä asioita, mitä nyt nopeus liikkeissä hidastunut mutta tekee silti (ainakin ne pari toistoa jonka jälkeen homma on tylsää ja turhaa sen mielestä). Samperi on mennyt älyttömästi takapakkia! Oikeastaan kaikki muu paitsi seuraaminen tökkii.. Reeniä reeniä, eiköhän se sit siitä parane :)

Tuntuu muutenkin että Samperi on alkanut jostain syystä hirveästi ressailemaan? Se jatkuva piippaus ja merkkailu. Hihnassa ei muka osata kulkea eikä yksin osata jäädä jos partsin ovi sulkeutuu. Kaikkea ei kuitenkaan voi laittaa juoksuisten narttujen piikkiin ;). Tuntuu että on ihan sama miten paljon sen kanssa liikkuu, tai millaisia viikkoja on -aina sillä tuntuu olevan sama ressi.. Ota nyt noista selvää, pitää hieman seurailla tilannetta.

3 kommenttia :

 1. Hei löysitkö koskaan sitä tyttöä joka omistaa Netan (dobermanni) vanhemmat?

  Laita mulle mailia jos tiiät jotain siitä.

  Terkuin

  Laura Simola

  laura_simola@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Moikka!
  Ei ole löytynyt, eikä oikeita sisaruksiakaan jotka täsmäis paikkakukkan/päivämäärän mukaan syntyneisiin paperittomiin pööpelmanneihin :/

  VastaaPoista
 3. Täällä on ollut jo tovin niin hiljaista, että ajattelin heittää teille haasteen!

  http://nikirox.wordpress.com/2012/09/06/oliko-se-haaste/

  VastaaPoista

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)