sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Epävirallinen tottis- ja BH-koe. Eli maksulliset reenit :)

Oltiin KSKY:n järjestämässä tottis- ja BH-kokeessa sunnuntaina. Samperilla meni kivasti, tosi tyytyväinen olin jätkään. Samperin ilmottaminen koko hässäkään tuli mieleen kuitenki vasta matkalla, eli ei mitään reenejä ennen "koetta". Hyvin meni, jätkällä oli älyttömän hyvä katsekontakti koko ajan vaikka kaikki kehumiset ja palkkaamiset suoritusten aikana jäikin pois. Oikein yllätyin. Mullakun on tapana kehua koiraa koko ajan.. :D!

 
Yksi liike, se ehkä lähes varmoin -meni kuitenki nollaksi. Nimittäin paikallaolo :D! Jätkä alkoi haistelemaan maata heti kun jätin sen paikalleen, viimesen viiden sekunnin aina se sitten nousi seisomaan ja vaihtoi asentoa hajujen perässä. Damn. Nooh, mitäpä pienistä. Toinen asia jota se alkoi tekemään, oli edistämään perusasentoon siirtymistä. Yleensä ottaen jätkä kyllä odottaa hienosti seuraa käskyä, mutta ei nyt. Mutta ihan tyytyväinen poikaan olen kyllä! Ja hieno palkintokin me saatiin :)!

 Meirän hienot palkinnot <3mummelismuu otti rennosti autossa poikien kisaillessa..

Rytmin kanssa osallistuttiin sitten BH-skabaan. Noh. En tajua tätä mun järjenjuoksua että miksen ilmottanut sitä möllitottikseen? Hyvä mä. Mutta tehtiin yksinkertaistettuna se kaava, eli vain hihnaosio. Ja paikallaan makuussa kävin palkkailemassa välillä.


BHsta ei saatu palautelappusia, mutta palautteenanto kyllä. Rytmin seuraaminen lähti aina tosi laiskasti, mutta kun se lähti, se oli kuulemma mahtavaa katseltavaa. Samaten muut liikkeet. Paikallaan makuussa mä kämmäsin - rytmi ei mennyt ekasta käskystä vaan toisesta, ja nousi siinäkin sitten seisomaan. Palasin tietenkin korjaamaan koiraa ja luoksetulo oli sen jälkeen epävarma. Paikka oli suht oikea, hieman vino eteentuleminen, mutta kuitenkin. Rytmi kun ei oikeen tahdo kestää tota korjaamista mihinkään suuntaan :)

 Rymmiä kiinnosti palautteen anto niinku ihan sairaasti.

Kaupunki osuus meni odotetusti. Ei mitää hämminkiä eikä mitään hötkyilyjä mihinkään suuntaan. kaupunkiosuudelle oltiin ihanasti laitettu kaikki häiriötekijät joita voi oikeassakin kokeessa olla. Hyvä homma, eikä rytmi kammoksunut mitään niistä :)


Kiva päivä, kivat palkinnot :)

3 kommenttia :

 1. onnra!
  olisitte nyt sanoneet että ootte menossa sinne olis olut perin mukava tulla kattomaan kun oli niin lähellä.

  VastaaPoista
 2. eli siis suomeksi se on onnea:)

  VastaaPoista
 3. noku piti mennä eka vaan kattoon, sit lauantaina aattelin et joo rytmin kas vois reenailla siel ja loppujen lopuks käviki sit näin :D

  VastaaPoista

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)