keskiviikko 16. joulukuuta 2009

Siruttimen kanssa metsälenkillä

HUi. Sirun kauhun hetket -eli mummelismuun kohtaaminen. Mummeli näkee kaikissa pennuissa tulevaisuuden huligaaneja jotka täytyy laittaa kuriin -heti. Näimpä päätimme tehdä Sirun ja mummun tutustumisen metsässä jossa molemmilla on hyvin tilaa aina tarpeentullen paeta toista.


Kohtaaminen meni yllättävän hyvin. Ihan odotin että mummu kyttää sirun jokaista liikettä turpaan antaakseen, mutta ei. Mummu käyttäytyi erittäin mallikkaasti eikä kytännyt juuri lainkaan. Hienoa mummu!
Sirun mielestä mummu oli erittäin kiinnostava. Aluksi pientä seurailua sitten uskaltauduttiin jopa haistelemaan. Kuitenkaan liian lähelle ei Sirukaan uskaltautunu, mikään hullu ei sakemanni sentään ole ;)

Kerran Siru sitten meni ja kämmäs, hyppäs mummua kohti ja mummu siinä sitten hetken Sirua pyöritteli. Kovin pehmeästi, eipä tuo edes hampaita oikein näyttäny. Siruhan heitti sen jälkeen aimojännityksiin. Se hullu ämmähän meinas tappaa sen :D!

Mutta kaikesta huolimatta matka meni vallan mainiosti. Kirpeä pakkanen jäädytti samperin ja rymmelin tassut joten tehtiin pikkuinen lenkki. Ihana ilma!


2 kommenttia :

  1. Voi, ompa viehättävän näköinen lauma :)!

    VastaaPoista
  2. Voi vinde kuinka ihania kuvia! O: Mitenkä tälle isolle koiralaumalle kuuluupi?

    VastaaPoista

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)