perjantai 1. maaliskuuta 2013

Ruuhkavuosi, eli kiireistä kevättä :)


Vuosi vaihtui aikamoisessa tiimellyksessä ja muutoksia on tapahtunut enemmän kuin osasi itse odottaakaan.

Jäin tosiaan työttömäksi viimevuoden lopulla ja karenssista johtuen rahat menivät niukalle. Muutto satakuntaan ja siellä tehden sitä sun tätä töitä ovat muuttaneet arkea tampereeseen verrattuna aikatavalla.

Vaikka alkuun koko satakunta ja maalle pistäytyminen tuntui äärimmäisen ahdistavalta, on koiraharrastus noussut taas pintaan ja saanut todellakin uutta puhtia vaikka millaisten harrastusten puitteissa! On ollut mukava taas nähdä vanhoja koiratuttuja ja koirat ovat pääseet Jennan lauman kanssa kirmailemaan.

Monia suunnitelmia on tullut kyhättyä Jennan kanssa (niistä lisää sitten myöhemmin..) ja koirat ovat päässeet nauttimaan juoksemisen riemusta satakunnassa taas urakalla. En edes muista koska viimeksi olisi hihnat ollut käytössä (ollaan mettittynyttä kansaa nyt..). Hihnalenkkejä ei juurikaan tule tehtyä, oma piha ja takana oleva metsä ovat pitäneet siitä huolen turhankin hyvin.

Onpa tullut kyselyjä siitäkin, onko meille muuttanut rotikan pentu ja joko taas (mikä taas?) meidän lauma on kasvanut yhdellä koiruudella. Ei kuitenkaan. Kyseessä on siskon rotikka Stella joka ilahduttaa (rasittavalla tavalla :D?) jätkien arkea useasti päivisin.

Mutta meillä menee ihan kivasti ja tällä hetkellä työttömän arki on taas kalenterin täyttämistä erilaisilla jutuilla -työttömyys on kyllä ihmisen parasta aikaa eikä kalenterikaan ole taas pitkään aikaan ollut näin täynnä toimintaa ja suunnitelmia!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)